Vajad abi? 601 92 00 | info@royalpetshop.ee
Laiendasime e-poe sortimenti

Laiendasime e-poe sortimenti

Meil on Teile, armsad kliendid, üks suur uudis! Me laiendasime e-poe sortimenti!

Eelmisel aastal viisime läbi küsitluse, millest selgus, et soovite meie kaubavalikus näha ka teisi Eestis saada olevaid lemmiklooma toitude kvaliteetbrände. Võtsime teie soovid arvesse ja lisasime e-poodi müüki teie hinnangul parimad brändid, mida soovisite meie tootevalikus näha.

Hetkel on e-poodi lisatud juba TOP 10 kvaliteetse brändi toidud. Kokku üle 500 erineva toote. Esindatud on juba Applaws, Hill’s, Eukanuba, ProPlan, Biomill, Aatu. Järgmiste nädalate jooksul lisanduvad veel Advance, 1’st Choice, Disugual, Pronature ja Solo.

Lisaks on meil nüüd saadaval ka Cat’s Best ja Caramira kassiliivad!

Esindame neid kaubamärke suurima sortimendiga.

 

Related Posts

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.